Apartament 1+1 me qira tek Fusha e Aviacionit !

2023-05-25 10:48   Real Estate   Tirana   31 views Reference: 372

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 300 € Dakortesuar


Ofrohet apartament 1+1 me qira tek Fusha e Aviacionit, Rezidenca Turdiu. Objekti ne te cilin ndodhet apartamenti eshte nje objekt i ri i sapo perfunduar. Apartamenti ka rifinititurat e fundit, ofrohet bosh ose i mobiluar me cmim tjeter.
Ka nje planimetri te rregullt. Apartamenti ka drite dhe hapesire si apartament

Informacione shtese

Siperfaqja
75
Tipologjia
1 + 1
Mobiluar
Jo
Tipi Nderteses
Apartament