Apartament 1+1 ne shitje Rr.Dibres

2023-05-15 11:02   Real Estate   Tirana   120 views Reference: 297

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 63 000 € Dakortesuar


Apartament ne shitje 1+1 tek Rruga e Dibres!

Apartamenti ndodhet ne Rrugen e Dibres, prane QSUT-se.
Apartamenti ka nje siperfaqe totale prej 58.7 m2 dhe nje planimetri te rregullt,ndodhet ne katin e 8-te banim.
Vendndodhja eshte nje tjeter benefit pasi ka nje akses te drejperdrejte me rrugen kryesore dhe krijon lehtesira ne sherbime publike.
Apartamenti nuk shitet me finanicim..

Informacione shtese

Siperfaqja
58
Tipologjia
1 + 1
Mobiluar
Jo
Tipi Nderteses
Apartament