Apartament 2+1+2 me 2 poste parkimi ne shitje

2023-05-05 08:22   Real Estate   Tirana   34 views Reference: 236

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 230 000 € Dakortesuar


apartament 2+1+2 me 2 poste parkimi ne -1.
siperfaqe totale e apartamentit 120m2
i investuar dhe mobiluar se fundmi

Informacione shtese

Siperfaqja
120
Tipologjia
2 + 1
Mobiluar
Po
Tipi Nderteses
Apartament
Parking
Po