Apartament 2+1+2 për shitje në zonën e TEG!

2023-04-10 15:34   Real Estate   Tirana   148 views Reference: 126

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 134 000 €


Apartamenti ndodhet ne nje nga rezidencat luksoze te zones se Tegut dhe ka nje siperfaqe totale 89.13 m2.

Hapesira eshte e organizuar me nje planimetri drejtekendore dhe shpendarje te rregullt.

Objekti i termoizoluar me fasade te ventiluar te cilesise me te larte me pllaka terrakote.

Dritaret termoizoluese jane me xham triplex dhe kane shtrirje te gjatesise deri ne dysheme.

Informacione shtese

Siperfaqja
89
Tipologjia
2 + 1