Car Rental Prestige Albania SKODA

2023-03-28 08:40   Automjete   Tirana   50 views Reference: 34

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 40 €


Car Rental Prestige Albania ofron makina ekonomike dhe lluksi me qera me cmime konkuruese dhe komforte - Duke filluar me 15 euro/dita.

- SKODA RAPID AUTOMAT 1.6 TDI
️ Economic car version , comfort & safe ️ in automatic transmission, diesel What more do you need to travel quietly and enjoy the journey with your loved ones ️

Book now +3 days
+355694036666
Time to explore Albania ️

Automjete të sigurta / Safe vehicles
Çmime konkuruese / Competitive prices
Shërbim në aeroport / Airport service
Ekonomike & Luksi / Economic & Luxury

Per cdo informacion kontakto : +355 6940 36666

Instagram : car.rental_prestige

Informacione shtese

Tipi Makines
Skoda
Modeli makines
Rapid
Viti
2018
Karburanti
Nafte
Kambio
Automatic