Car Rental Prestige Volswagen JETTA

2023-03-28 08:25   Automjete   Tirana   187 views Reference: 33

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 40 € Dakortesuar


Car Rental Prestige Albania ofron makina ekonomike dhe lluksi me qera me cmime konkuruese dhe komforte - Duke filluar me 15 euro/dita.

- Volkswagen JETTA me 4+1 vende Me kambio automatike, me motorr 2.0 Benzin+Gaz Çfarë ju duhet më shumë për të udhëtuar të qetë dhe për të shijuar udhëtimin me të dashurit tuaj ️

- Volswagen JETTA with 4+1 seats
In automatic transmission, 2.0 Gasoline+Gas engine What more do you need to travel quietly and enjoy the journey with your loved ones ️

Book now +3 days
+355694036666
Time to explore Albania ️

Automjete të sigurta / Safe vehicles
Çmime konkuruese / Competitive prices
Shërbim në aeroport / Airport service
Ekonomike & Luksi / Economic & Luxury

Per cdo informacion kontakto : +355 6940 36666

Instagram : car.rental_prestige

Informacione shtese

Tipi Makines
Volkswagen
Modeli makines
Jetta
Viti
2012
Karburanti
Benzin - Gas
Kambio
Automatic