0000 Kategoria Oferta pune — Njoftime Shqip

Oferta pune

Kategoria

Operator Call Center

Operator Call Center

Agjentë për shitje

📣Kompania START OVER kerkon operatore ne fushatat LUCE /GAZ dhe VODAFONE CASA , me ofertat me te larta ne treg . [...]

Lexo me shume
Shofer onix

Shofer onix

SHOFER
Onix
Kërkon të punësojë puntor
Te kete eksperience pune , mosha 35 deri ne 50 vjec , Te interesuarit te kontaktojne ne numrin [...]

Lexo me shume