0000 Kategoria Oferta pune — Njoftime Shqip

Oferta pune

Kategoria

RECEPSIONIST Eler Hotel

RECEPSIONIST Eler Hotel

RECEPSIONIST
Eler Hotel

(Mashkull). Te kete eksperience pune. Puna turni I dhe II. Te njohi shume mire gjuhen Angleze dhe Italiane. [...]

Lexo me shume