KAMARIERE Street food 12 qender tiran


Puna me turne. Te kene eksperience pune
Detyrat dhe Pagesa
Paga
Page e kenaqshme
Çfare ofrohet tjeter
Ofrohen kushte te mira pune
Kontakte
Adresa
Mbrapa 15 Kateshit, rruga Urani Pano
Celular
0688392784

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours