Kerkohet Social Media Manager (Femer)


Kompania Weweb kerkon Menaxhere te Rrjeteve Sociale per platformat Facebook dhe Instagram

Detyrat e Manaxherit te Rrjeteve Sociale te Weweb
– Poston vazhdimisht ne Rrjete Sociale 
– Menaxhon komunikimet me kandidatet potenciale per pune nepermjet Facebook/ Instagram/ Email/ Whatsapp dhe telefonatave
– Ben Sponsorizimet me pagese ne Facebook dhe Instagram
– Krijon dhe rifreskon njoftimet per vende pune vakante ne kompani
ne faqet e ndryshme te njoftimeve te punes.
– Organizon oraret e intervistave te kompanise

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet
– Te kete njohuri per Sponsorizimet ne Facebook dhe Instagram (kryesisht per gjenerimin e leadeve)
– Te kete njohuri mbi editimin e imazheve dhe videove (mund te vizitoni faqen tone ne instagram per disa modele @we-web.al)
– Te kete njohuri te gjuhes angleze
– Njohurite ne nje nga gjuhet italisht/gjermanisht/frengjisht perbejne avantazh
– Te kete aftesi te mira komunikuese 

Orari i punes: 

Nga e hena ne te premte 09:00-18:00 me nje ore pushim ne mes dhe dita e shtune 09:00-13:00

Personat e interesuar te dergojne nje CV ne adresen e emaili info@we-web.al duke specifikuar ne subjekt pozicionin per te cilin aplikojne.

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours