NDIHMES MENAXHER MAKINA ME QERA SHPATA Kërkon të punësojë


Gjuhet e huaja

Anglisht, Italisht

Te kene eksperience me makinat mosha 23-30 vjec.Kritere te tjera.Nese jeni ambicioz dhe kerkoni me shume nga vetja ky eshte veni i duhur .Te kene arsimin e larte dhe preferohen te ketij profesioni

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours