Oferta pune Tirane, kërkojmë të punësojmë hidraulikë dhe ndihmës

2023-04-14 12:57   Vende pune   Tirana   169 views Reference: 161

Vendodhja: Tirana

Çmimi: Na Kontaktoni


Kompania jonë, një ndërmarrje e njohur në sektorin e hidraulikës, po kërkojmë të punësojmë hidraulikë dhe ndihmës hidraulikë.

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT:

Te zhvilloje dhe te kryeje riparime dhe mirëmbajtje të sistemeve hidraulike

Te bëjë montimin dhe instalimin e pajisjeve dhe komponentëve hidraulike

Te zbuloj problemet e sistemeve hidraulike dhe t'i zgjidhë ato

Te bëjë testimin dhe ndjekjen e performancës së sistemeve hidraulike

Te mbajë regjistre të punimeve të kryera dhe të dorëzojë raporte të detajuara

KUALIFIKIMET:

Përvojë pune të mëparshme në fushën e hidraulikës

Aftësi për të lexuar dhe kuptuar planët teknikë

]Aftësi për të zgjidhur problemet dhe për të punuar me kujdes në detaje

Aftësi të mira të komunikimit dhe të punës në ekip

Licencë shoferi kategori B

OFROJMË:

Pagesë konkurruese dhe kushte të favorshme të punës

Mjedis pune të këndshëm dhe të përkrahur

Mundësi për rritje dhe avancim në karrierë

Nëse jeni një hidraulik apo ndihmes dhe kërkoni një punë të re jemi të interesuar të dëgjojmë nga ju.

Informacione shtese

Company
Hidro Xhaferaj Shpk
Work Type
Full-time