Ofrojme vende pune Konsulent Imobiliar!

2023-03-29 11:06   Vende pune   Tirana   86 views Reference: 42

Vendodhja: Tirana

Çmimi: Free


Agjensia Imobiliare REMAX Friends, pjesë e RE/MAX Albania po kërkon të rekrutoje Konsulent Imobiliare.

Jemi në kërkim të personave që kanë si pikë të fortë komunikimin, të kenë vullnet dhe dëshirë për të punuar.

Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte:

Te kene perfunduar arsimin e mesem/te larte.

Te jene te afte per te punuar ne grup.

Te kene aftesi komunikuese dhe negociuese.

Te gatshem per te mesuar dhe per tu trajnuar.

Të kenë njohuri në gjuhën Angleze (njohja e një gjuhe tjetër përbën avantazh)

Te njohin mire terrenin dhe rruget e qytetit.

Cfare ne ofrojme:

Të ardhura të larta në bazë të performancës

Kushte shumë të mira pune

Staf menaxherial i dedikuar për t’ju suportuar

Mundesi per rritje ne karriere, trajnim/certifikim si eksperte imobiliare dhe bashkepunim me nje staf profesionistesh.

Nëse jeni të interesuar, dërgoni CV ne adresen tone: [email protected]

Kandidatet qe do te perzgjidhen do te kontaktohen me email per orarin e intervistes.

Informacione shtese

Start Date
2023/03/29
Company
RE/MAX Friends
Work Type
Full-time