Operator Call Center


Agjentë për shitje

📣Kompania START OVER kerkon operatore ne fushatat LUCE /GAZ dhe VODAFONE CASA , me ofertat me te larta ne treg . Ajo qe duhet eshte motivimi, per te fituar sa me shume ne nje ambjent pune perfekt.

* Kerkesat e profilit :
– Njohje shume e mire e gjuhes italiane
– Aftesi per te punuar ne grup
– Fleksibilitet ne orare te plota nga e hena ne te premte
– Experience te meparshme ne call center te pakten (3-6 muaj )
– Besueshmeri

* Ofrohet :
– Pagesa mujore nga me te lartat 300/leke ora , dhe bonuse duke filluar nga 10 €
– Ambjent komod pune
– Mundesi rritjeje profesionale
– Mbeshtetje e vazhdueshme per tu permiresuar profesionalisht dhe per te arritur objektivat

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours