OPERATOR *Diamond Trade* Kerkojme Operator Greqisht / per faze te pare.


OPERATOR
*Diamond Trade* Kerkojme Operator Greqisht / per faze te pare.
Mundesi dhe part time. Kerkojme Operator Greqisht / per faze te pare. Mundesi dhe part time.Nese jeni ambicioze jeni ne vendin e duhur.Cfare ofrojme:• Kontrate te rregullt me legjislacionin shqipetar.• Ambiente dhe kushte pune shume te mira.• Fundjavat pushim• Trajnime te herpashershme• Mundesi rritje ne pozicionKerkohet:• Nivel mbi mesatar i gjuhes greke.• Disponibilitet part time dhe full time.• Te pershatatet me punen dhe objektivat e grupit.Per seleksionimin dergoni cv tek adresa me poshteose telefononi ne numrin e me poshte shenuar. E-mail: diamond8trade@gmail.com
Detyrat dhe Pagesa
Paga(deri ne 500 lek ORA!!! + bonuse)
Kontakte
Telefon00355677140775

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours