Privatësia


Privatësi

Privatësia është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies sonë me ju. Mbrojtja e privatësisë  është vetëm një pjesë e misionit tonë për të ofruar një mjedis të sigurt në internet. Kur përdorni faqen tonë, duke përfshirë shërbimet tona, informacioni juaj do të mbetet rreptësisht konfidencial. Kontributet e bëra në webin tonë ose në forumin tonë janë të hapura për publikun; prandaj ju lutemi mos postoni asnjë informacion personal në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për këto veprime, sepse është përgjegjësia juaj e vetme që të postoni përmbajtje të sigurt në faqen tonë. Ne nuk do të ndajmë, marrim me qira ose ndajmë informacionin tuaj me palët e treta. 

Kur vizitoni faqen tonë, ne mbledhim informacion teknik rreth kompjuterit tuaj dhe mënyrës se si ju hyni në faqen tonë të internetit dhe analizojmë këto informacione si adresa e Protokollit të Internetit (IP) të kompjuterit tuaj, sistemi operativ i përdorur nga kompjuteri juaj, shfletuesi (p.sh., Chrome, Firefox, Internet Explorer ose ndonjë tjetër) që përdor kompjuteri juaj, emrin e ofruesit tuaj të shërbimit të internetit (ISP), (URL) të faqes së internetit nga keni ardhur dhe URL-në ku shkoni më pas dhe metrika të caktuara operative si p.sh. numrin e herëve që përdorni faqen tonë të internetit. Ky informacion i përgjithshëm mund të përdoret për të na ndihmuar të kuptojmë më mirë se si shikohet dhe përdoret faqja jonë. Ne mund të ndajmë informacionin mbi numrin e vizitorëve unik ditore në faqen tonë me partnerë të mundshëm të korporatës ose t'i përdorim ato për qëllime reklamimi.

Edhe pse ne bëjmë çdo përpjekje për të mbrojtur informacionin tuaj personal kundër humbjes, keqpërdorimit ose ndryshimit nga palët e treta, duhet të jeni të vetëdijshëm se ekziston gjithmonë rreziku që qëllimet e ulëta të arrijnë të gjejnë një mënyrë për të penguar sistemin tone në internet.

 Ne rezervojmë të drejtën, pa paralajmërim, për të ndryshuar, modifikuar, shtuar ose hequr pjesë të Politikës sonë të Privatësisë në çdo kohë dhe kohë pas kohe. Këto ndryshime do të postohen publikisht në faqen tonë të internetit. Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ju pranoni të gjitha kushtet e politikës sonë të privatësisë. Përdorimi i vazhdueshëm i kësaj faqeje interneti përbën pajtimin tuaj të vazhdueshëm me këto kushte. Nëse nuk jeni dakord me kushtet e politikës sonë të privatësisë, lutemi të ndaloni së përdoruri faqen tonë të internetit.