Pune – Miniekskavator


Pune – Minieskavator, permasa te vogla, 1.5 ton dhe Ideale per vende te ngushta, kanale, blinde, shtepi private dhe jo vetem. Persa i perket cmimeve, punojme me ore pune ose me meter. Per cdo gje, kontaktoni ne whatsapp: 0682672145

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours