RECEPSIONISTE WHITE DREAM HOTEL AdresaRruga Elbasanit


PagaE kenaqshme
Çfare ofrohet tjeter(Femer). Me eksperience pune te meparshme Te jete korrekte dhe disponibel Te kete komunikim te mire me klientet dhe stafin e punes Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes, e motivuar dhe bashkepunuese
Kontakte
AdresaRruga Elbasanit, perballe Akademise se Rendit
Telefon0674854229

+ Nuk ka asnjë koment

Add yours