Super apartament 2+1+2+ 2 poste per qira tek Park Life!

2023-05-22 14:04   Real Estate   Tirana   98 views Reference: 344

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 1 000 € Dakortesuar


Super apartament 2+1+2+ dhe depo + 2 poste parkimi per qira tek Liqeni i Thate, Park Life Residence!
Ne nje kompleks te ndertuar vitet e fundit vjen si opsion ideal banimi prane qetesise qe ofron zona ne e cilen ndodhet apartamenti.

Apartamenti ofrohet teresisht i mobiluar dhe eshte i investuar ne detaje. Ky apartament eshte thuajse i pa banuar me pare. Ka organizim ideal dhe hapesira te mireshfrytezuara. Ndodhet ne katin e pare te nje nga palacinat e kompleksit.
Se bashku me apartamentin ofrohet dhe 2 poste parkimi.

Informacione shtese

Siperfaqja
117
Tipologjia
2 + 1
Mobiluar
Po
Tipi Nderteses
Apartament