TOKE ME LEJE NDERTIMI PER SHITJE TE LIQENI MARIKAJ!

2023-03-30 12:08   Real Estate   Tirana   223 views Reference: 46

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 450 000 €


Toka ka nje hapsire prej 10 000 metrash katrore dhe ndodhet buze Liqenit te Marikaj, ne Vore dhe eshte pjese e 100 Fshatrave Turistike te Shqiperise.

Ka mundesi shfrytezimi per shumllojshmeri aktivitetesh si: fshat turistik, biofarm, hotel, bujqesi, vreshtari etj.

Toka aksesohet nga rruga kryesore dhe posedon te gjitha kushtet teknike per shfrytezim te shumellojshem.

Aktualisht ka nje leje ndertimi per 150 metra katrore, por ka mundesi shfytezimi me te larte, pasi koeficenti i ndertimit eshte 35%.

Prona posedon dokumentacion te rregullt hipotekor dhe leje ndertimi.

Per me shume informacion, apo nje vizite ne prone, mos nguroni te kontaktoni!

Informacione shtese

Siperfaqja
1
Tipologjia
3 + 1