TRUALL PER NDERTIM, RRUGA E QELQIT YZBERISH!

2023-05-05 13:36   Real Estate   Tirana   34 views Reference: 252

Vendodhja: Tirana

Çmimi: 165 000 €


Shitet toke per ndertim ne Yzberish Rr. Fabrika e Qelqit
Toka eshte 1100m2 ,zona e ndodhur e ben te pershtatshme per banim edhe ndertime objekte industriale.
zona ka nje koeficient shume te mire shfrytezimi 0.5 dhe lartesi max deri ne 11m.
Ne toke ka nje godine te vjeter me Akt ekspertimi rindertimi DS4 ,fakt ky qe e ben lejen e ndertimit te menjehershme per ndertim.

Informacione shtese

Siperfaqja
1000
Tipologjia
Garsoniere
Mobiluar
Jo
Tipi Nderteses
Ambjente Tregtare